Sunday, 14 August 2016

FOOD BLOG #02 KLUANG STATION

assalammualaikum,
hai guest! entry kali ni ika nak story pasal makanan, oh yup! memang hobi mak jemah makan dan makan hehe.. tapi xsemua makanan ika main lahap ek. honestly ika akan tengok review dulu , susanan dan lokasi. ok alkisah review kali ni, masa raya our family beraya di kluang johor so decide nak pergi kluang station untuk lepak kat oldschool cafe kat sana. ofcouse orang johor tahu kan apa famouse kat sana (▰˘◡˘▰) . So masa sampai sana TUTUP  terang lagi menderang kot RAYA time to!
Akibat kempunan ! balik KL we go to TESCO AMPANG, sebab dalam to ada one of KLUANG STATION BRUNCH. So ika order lah apa teringin sangat, paling koman dah dapat lunas perut yang kempunan ni huhu.

Di bawah ni adalah menu yang terdapat
kat kedai ni 













Ni menu ika amik,bagi ika oklah cuma kurang manis   tapi korang boleh mintak gula tambahan.
D39 COFFE ICE WITH COFFE JELLY


Ok menu ni ika lupa lah no dia hehe tapi sedaplah dengan telur rebus yang masih hot 
sementara tunggu menu utama 
SOFT BOILED ON PLAIN TOAST


Asam laksa dia memang ika kasi /5
sebab memang rasa pekat dia
N8 ASAM LAKSA




ok sampai disini sahaja ika review tok food entry kali ni... tok rasai suasana kat kedai ni, nah g singgah kat YOUTUBE CHANNEL ika k  HANEUL ISHIKA  or just klik kat ikon youtube di sebelah kanan blog ok

klik for more information:  KLUANG STATION WEBSITE 

XOXO

No comments:

Post a Comment