Thursday, 27 April 2017

FOOD BLOG | Ayan rangup, pedas dan manis KYOCHON

Assalammuaaikum and hai guess!!
kali ni ika terjah ke lagi satu kedai makanan hehe.
KYOCHON ! apa tu?
ye ia adalah kedai makan ayam goreng korea .
so kami try kat brunch pavillion, lepas tengok fast and ferious8. tempat memang full, disebabkan dua tiga kali dah patah hati sebab tempat selalu full, kita owng cadang nak book je hehe, tidak dikenakan bayaran. hanya pergi ke website isi di borang pertanyaan. nanti staff brunch yng anda ingin makan akan hubungi anda :).
So kami bercadang nak try tiga je tapi terlajaklak masa sampai sana sebab lapar sangat haha.



tisu dan sarung tangan plastik disediakan so tak lah tangan kotor 

ni perisa original
SOY GARLIC SERIES
RM 19.50
REGULAR 8 PCS
* Rasa rangup
* seperti ayam biasa

ni pulak pedas
RED PEPPER SERIES
RM19.50
REGULAR 8 PCS
* Pedas
*rangup
*superb +

sedikit manis
HONEY SERIES
RM 22.00
REGULAR 8 PCS
*Rangup
*manis
*seeedaaap!

paling famous
SALSA SERIES
RM 25.00
MEDIUM 8PC
* Rangup crush
*disediakan sos pelbagai sebagai pilahan
*isi ayam (macam finger chicken)

KIMICHE FRIED RICE WITH EGG
RM12.90
*Kurang sedap bagi ika, sebab penah makan kat kedai lain'yang lebih sedap :)

WEBSITE : KYOCHON
for more information just click the website address ok


keseluruhannya, ayam yang disediakan memang sedap !!! i recommend this one to you guess !
VLOG : HANEUL ISHIKA

No comments:

Post a Comment